plan een gratis 45 minuten sparsessie →

Droom jij van een actief betrokken team, zonder dat jij er (te) veel aan hoeft te trekken?

Zou je meer eigenaarschap willen zien in het team?

Zou je willen dat er meer om hulp wordt gevraagd, fouten worden toegegeven en actief (afwijkende) meningen worden geventileerd?

Is het wel gezellig, maar merk je dat er nog winst te behalen is op het constructief aanspreken op elkaars gedrag? (Van familiecultuur naar professionele cultuur.)

Willen jullie het ‘klasjes draaien’ overstijgen en echt gebruik gaan maken van de talenten en kwaliteiten van elkaar?

Is het nodig om het ziekteverzuim omlaag te brengen? En het werkplezier omhoog?

Herken je je in de volgende punten?

Pijnpunten

plan een gratis
45 minuten sparsessie

Leg in slechts één dag een fundament voor psychologische veiligheid in jullie team.

1-Daagse teamtraining
DISC & Psychologische veiligheid

is dit traject geschikt voor jullie?
neem contact op

Een van de belangrijkste taken van een leider is het benutten van het potentieel in een team. Om dit potentieel te benutten en om meer eigenaarschap en professionaliteit te cultiveren is een basis van psychologische veiligheid in het team onmisbaar. In deze dag nemen twee trainers van Inspiratiebureau Struijk & Kemper jullie team mee om dit potentieel op een inspirerende en actieve wijze te ontdekken en benutten. Ook worden open en eerlijke gesprekken gestimuleerd, zodat teampatronen zichtbaar worden. Op basis van deze patronen krijgt het team praktische handvatten om in de toekomst mee aan de slag te gaan.

Alle trainers van Inspiratiebureau Struijk & Kemper hebben een achtergrond in de psychologie en zijn erin getraind om continue de praktische vertaalslag te maken. De teamtraining is gebaseerd op principes uit de positieve psychologie. Talenten en krachten zijn het uitgangspunt.

Als het team de transitie wil maken van een afwachtende en deels zwijgende cultuur naar een proactieve en feedbackbevorderende cultuur, waarin constructieve discussies worden gevoerd en meer eigenaarschap wordt getoond, dan is deze teamdag the perfect fit!

Leg in slechts 1 dag een sterk fundament voor psychologische veiligheid in jullie team

De 1-daagse teamtraining

Bestuursteams

Directieteams

Teams uit de kinderopvang

Teams uit het primair onderwijs en voortgezet onderwijs

Deze training is geschikt voor

Voor wie?

Aanzet tot meer eigenaarschap in het team.

Vergroting van bewustwording van kwaliteiten en kansen;

Meer inzicht in (mis)communicaties met collega’s, waardoor er meer begrip en een betere samenwerking ontstaat;

Meer inzicht in eigen voorkeur in communicatie en gedrag;

Een universele taal die helpt bij het geven van constructieve feedback en een professionaliseringsslag;

Een universele taal die helpt bij het geven van constructieve feedback en een professionaliseringsslag.

Helderheid en inzicht over waar het team zichzelf klem zet, waardoor potentieel niet wordt benut + concrete handvatten om hiermee aan de slag te gaan;

Versterking van de onderlinge band in het team;

Versterkte motivatie en energie in het team om te groeien als team;

Wat levert dit traject jullie concreet op?

Resultaten

Ja, graag!

Wil je zeker weten of deze teamtraining iets voor jullie team is? Vraag dan nu een gratis sparsessie van 45 minuten aan.

Deze geheel verzorgde teamtraining vraagt om een investering vanaf € 3095,–

Prijsinvestering

...dat we onze vinger op de zere plek zullen leggen. Met onze doortastendheid komen we tot de kern;

...dat we de (leer)behoeften van de groep in het hier en nu altijd boven de structuur van het programma zullen plaatsen;

...dat we altijd met oprechte aandacht en zuivere intenties investeren in jullie groei en vanuit daar verbinding aangaan;

...dat jouw talenten en krachten het uitgangspunt zijn van wat we doen. Alle diensten en producten van Inspiratiebureau Struijk & Kemper zijn gebaseerd op de positieve psychologie.

Onze stijl is learning by doing, wij zorgen ervoor dat de training praktische handvatten biedt waar je morgen in de praktijk gelijk wat mee kan. 

Wij beloven...

Als je met Struijk & Kemper in zee gaat, kan je van deze dingen zeker zijn:

Beloftes

offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Loek Iedema, Schoolleider CBS de Burcht 

"Een prachtige dag beleefd met Laura en Josefien (Marcella) over psychologische veiligheid. Het enthousiasme in de presentatie van de trainers werkt stimulerend. Het effect van patronen die binnen de organisatie sluipen wordt helder gemaakt en boort een diepere laag waardoor inzichten ontstaan voor een effectievere samenwerking."

Schoolleider CBO Meilan

"De training zorgt voor herkenning en begrip. Het geeft woorden aan dat wat je voelt of ervaart. Het maakt je bewust van je eigen rol en het geeft inzicht in waarom we doen wat we doen."

Floor Nuijens, Leerkracht SBO

“Deze training van Inspiratiebureau Struijk & Kemper was echt verrassend. Op de dag maakte het gelijk al wat los in het hele team en ook bij mezelf. We zijn elkaar echt beter gaan begrijpen. Natuurlijk weet je dat je verschillend bent maar doordat het echt inzichtelijk en voelbaar is gemaakt ontstaat er veel meer wederzijds respect op de werkvloer. Er is echt iets positiefs verandert in de sfeer in het team sinds deze dag."

Leerkracht OBS de Overhael

"In de training hebben we onszelf en het team goed leren kennen. De werkvormen en scherpe analyses zorgden ervoor dat duidelijk werd waarom en hoe de dynamiek binnen ons team is zoals deze is. Verhelderend en leerzaam!"

Bestuurder PO

"Vanuit de betrokkenheid en aandacht is er in gezamenlijkheid meer verbinding ontstaan."

"Afgelopen jaar heb ik, samen met twee collega-directeuren uit mijn cluster, een training 'psychologische veiligheid' bij Struijk en Kemper gevolgd. In vijf sessies hebben Josefien en Laura ons meegenomen in het bouwen aan vertrouwen en veiligheid. Niet alleen bij ons als 3 directeuren, maar ook steeds de vertaalslag makend naar onze teams en wat daar mogelijk speelt. Doordat ze ons elke stap zelf lieten beleven, is de theoretische kennis voor mij goed toepasbaar geworden in de praktijk. Ook al struikel ik nog wel eens, kan ik oprecht zeggen dat mijn rugzak... ⟶

Irene Janssen, Schoolleider Montessori Laren 

...met nuttige en bruikbare tools verder is gevuld. Compliment aan beide dames over hun kennis en kunde, en de manier waarop zij -ook bij onverwachte wendingen in een gesprek- ons steeds weer positief en opbouwend wisten te spiegelen, begeleiden, bevragen en bemoedigen. Struijk en Kemper levert geen kant en klare oplossingen', maar heel veel vertrouwen en steun om zelf verder te bouwen aan de basis van veiligheid en vertrouwen!"

Lara Kluijtmans Leidinggevende MKD

"Deze dag heb ik echt veel nieuwe inzichten gekregen over hoe mijn team in elkaar steekt. Dat is iets waar ik normaal gesproken als leider snel aan voorbij loop door de dagelijkse gang van zaken. combinatie van uitleg en inzicht geven en bewustwording vond ik heel prettig."

Leerkracht OBS de Overhael

"Struijk en Kemper waren sterk , professioneel en goed voorbereid. Dit geeft vertrouwen. De basisrapportage was herkenbaar, ik kijk ernaar uit om er verder mee aan de slag te gaan."

Edith Hoegen, Schoolleider OBS de Overhael

"De training heeft mij persoonlijk inzichten gegeven in mijn rol in het groepsproces. Ik heb handvatten gekregen om rekening te houden met de communicatiestijlen van alle teamleden. Dit zorgt voor een sterkere en efficiëntere communicatie en samenwerking."

Dit zeggen anderen over ons

recensies

video recensies

Uitschrijven kan op elk moment. 

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse inspiratiemail met daarin o.a. inzichten en hulpmiddelen om je team duurzaam te binden en te bouwen aan psychologische veiligheid.

Meld je aan voor de Inspiratiemail

Teamtraining

plan een gratis 30 minuten sparsessie →