plan een gratis 45 minuten sparsessie →

Wil je een sterke en professionele begeleiding voor “van peuter naar kleuter”?

Is je verlangen dat jullie met elkaar een sterk team zijn, waarin elkaars krachten worden benut en er sprake van professioneel partnerschap is?

Willen jullie het beste voor het kind en de organisatie, maar merken jullie dat jullie als eenheid maar stroef in beweging komen?

Observeer je veel wij/zij-denken bij de teamleden en weinig openheid in de onderlinge communicatie?

Willen jullie een duidelijke cultuur, maar overzie je niet hoe de overbrugging gemaakt kan worden tussen twee (zulke) verschillende teams?

Proberen jullie te transformeren van twee teams naar een sterk kindcentrum, maar loopt het proces stroperig?

Herken je je in de volgende punten?

Pijnpunten

plan een gratis
45 minuten sparsessie

Transformeer naar een succesvol kindcentrum in een schooljaar

Verandertraject
integraal kindcentrum

is dit traject geschikt voor jullie?
neem contact op

Verandering vraagt moed. Soms voelt het zo veilig om te blijven bij de bestaande en bekende patronen en gedachten. Echter, als je voelt dat jullie meer kunnen dan dit en dat er meer te halen is voor jullie zelf, maar ook voor de organisatie als geheel en dus voor de kinderen: dan is het tijd om eens echt te investeren in de ontwikkeling naar een sterk collectief.

Inspiratiebureau Struijk & Kemper werkt in dit traject met het Appreciative Inquiry (AI) model, oftewel: waarderend onderzoek. De benadering van AI is positief waarderend, met aandacht voor wat werkt en wat door mensen wordt gewaardeerd. Gezamenlijk wordt een toekomstvisie geformuleerd, waarin groei, verandering en verbetering besloten liggen.

In dit traject van tien maanden nemen minimaal twee begeleiders van Inspiratiebureau Struijk & Kemper jullie teams mee naar een sterker collectief. In dit traject is aandacht voor de eigenheid van ieder team en wordt gezocht naar eenheid, zonder de eigenheid te verliezen.

VAN TWEE TEAMS NAAR één STERK COLLECTIEF

Het verandertraject

Twee scholen die worden samengevoegd tot één school.

Besturen PO die willen fuseren of intensiever vanuit partnerschap willen werken

Dit traject is ook op maat mogelijk voor

En ook voor

Scholen en MKD’s die willen transformeren naar een integraal kindcentrum

Dit traject is voor

Voor wie?

Een fundament waarop gebouwd kan worden met een concreet actieplan, zodat dit verder verankerd kan worden in de gehele organisatie.

Meer saamhorigheid, onderling begrip en teamgevoel;

Werkbare systemen en gewoontes die de visie vertalen naar concreet gedrag;

Van wij/zij denken naar wij denken en doen;

Een duidelijke visie, waarin beide teams ook de ruimte hebben om de eigenheid in te behouden;

Een team met een professionele en inspirerende werksfeer, gefundeerd op psychologische veiligheid en heldere systemen;

Wat levert dit traject jullie concreet op?

Resultaten

Ja, graag!

PLAN DIRECT EEN GRATIS SPARSESSIE IN VAN 45 MINUTEN MET STRUIJK & KEMPER

Wil je sparren met een expert van Inspiratiebureau Struijk & Kemper? Plan dan nu gratis een sparsessie van 30 minuten in. We denken graag met je mee over hoe je kunt investeren in het bouwen aan een sterker collectief. 

Prijsinvestering

...dat we onze vinger op de zere plek zullen leggen. Met onze doortastendheid komen we tot de kern;

...dat we de (leer)behoeften van de groep in het hier en nu altijd boven de structuur van het programma zullen plaatsen;

...dat we altijd met oprechte aandacht en zuivere intenties investeren in jullie groei en vanuit daar verbinding aangaan;

...dat jouw talenten en krachten het uitgangspunt zijn van wat we doen. Alle diensten en producten van Inspiratiebureau Struijk & Kemper zijn gebaseerd op de positieve psychologie.

Onze stijl is learning by doing, wij zorgen ervoor dat de training praktische handvatten biedt waar je morgen in de praktijk al wat mee kan. 

Wij beloven...

Als je met Struijk & Kemper in zee gaat, kan je van deze dingen zeker zijn:

Beloftes

offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Monica Scholtes, Interim schoolleider PO

"We hadden echt wel wat nodig ten aanzien van energie maar ook diepgang. Struijk & Kemper doen het echt anders dan anders, door een hele natuurlijke afwisseling tussen vrolijkheid en diepgang. Ik merk als schoolleider dat mijn teamleden zich veel meer bewust zijn van wie zij zijn en wat zij min het grotere geheel."

Vincent Wanscher, Locatieleider PO

"Het feit dat ze Struijk & Kemper echt de tijd nemen om goed met ons als individu maar ook als team in gesprek te gaan, zorgt dat er echt een diepere laag wordt geraakt."

Rebecka Buter, Meerscholendirecteur PO

“Jullie zijn niet bang om te confronteren met de dingen die ontwikkeling nodig hebben. Er is zoveel meer bewustwording ontstaan over mijn eigen rol als schoolleider en over mijn handelen en wat voor consequenties dat heeft in de school en mijn team."

Dit zeggen anderen over ons

recensies

video recensies

Uitschrijven kan op elk moment. 

Schrijf je hier in voor onze maandelijkse inspiratiemail met daarin o.a. inzichten en hulpmiddelen om je team duurzaam te binden en te bouwen aan psychologische veiligheid.

Meld je aan voor de Inspiratiemail

Teamtraining

plan een gratis 30 minuten sparsessie →